вівторок, 8 листопада 2016 р.

Білоруський гурт презентував кліп на вірш Сергія Жадана


Білоруський гурт BRUTTO створив відео на пісню «Середні віки», автором якої є український поет та прозаїк Сергій Жадан. Музику на вірш письменника написав лідер гурту Сергій Міхалок. Про це повідомляє ZAXID.NET.
За словами режисера Ганни Бурячкової, це відео – про байдужість і про те, що палаючі слова ховаються в звичайних людях. Створювали кліп протягом п’яти місяців. 
Відео наповнене філософського сенсу та різноманітними образами. Відтак, можна побачити 52 героя: ангели смерті, людина-риба, феї, ельфи, грішний ангел, Діва Марія та чимало інших персонажів.
«Я завжди говорив, що середньовічні бестіарії і полювання на відьом найкраще знімати у спальниках. По-перше, завжди є масовка, по-друге, не потрібно будувати декорації, по-третє, режисер нікому не повинен пояснювати, що робити на знімальному майданчику», − каже Сергій Жадан.
Пан-рок гурт BRUTTO створив колишній соліст “Ляпіса Трубецького» Сергій Міхалок. Гурт співає російською, білоруською, англійською та українською мовами. На їх рахунку два випущених альбоми, третій очікується в 2016 році. 


Немає коментарів:

Дописати коментар